Servicii

SERVICII

TRANSPORT GENERAL DE MĂRFURI

Transport de bunuri generale, oferă transport rutier internațional de marfă pe întreg teritoriul Europei, dar și în țări terțe. Pornim de la minim 2 kg, ajungând până la cantități de ordinul tonelor. Asigurăm condițiile legale depline pentru transport de mărfuri, atât pentru export, cât și pentru import.

TRANSPORT PRODUSE PERICULOASE (ADR)

Asigurăm transportul mărfurilor periculoase pe cale rutieră, respectând reglementările Uniunii Europene, precum și ale legislației naționale, cu scopul de a preveni accidentele si daunele cauzate oamenilor, mediului, mijloacelor de transport sau bunurilor.

TRANSPORT FRIGORIFIC

Marfa care are nevoie de temperatură controlată este transportată în siguranță până la destinație, cu garantarea temperaturii optime pe parcurs, pentru a evita riscul de degradare. Specificul perisabil al mărfurilor cere utilaje special dedicate.

TRANSPORT CONTAINERIZAT

Avantajul acestui tip de transport este foarte agreat de cei care lucrează cu volume mari de marfă. Pentru transport rutier de containere de capacități mari, se folosesc semiremorci speciale, care dispun de amenajări și dispozitive de fixare regelementate și asigură o deplasare fără balansare verticală sau orizontală.

TRANSPORT AGABARITIC

Pentru transport agabaritic, îți punem la dispoziție o gamă de servicii speciale, complete, necesare în cazul mărfurilor cu gabarit depășit. Transporturile agabaritice trebuie autorizate printr-o procedură specifică, cu autorizație specială de transport (AST) de la administratorii drumurilor pe care este făcut transportul.

PRACTIC

La un pas distanță

Își asigurăm:

Toate actele necesare

Flexibilitate de timp

Control asupra transportului

Orice cantitate de bunuri

Suport tehnic

Răspunsuri rapide

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri

Ionuț Octavian Soare

Client

Profesionalism, promptitudine si un pret corect. Acestea sunt cuvintele care descriu experienta noastra cu Anna Mercur Srl.

Liana Ciolcan

Client

Firma serioasa, angajati profesionisti, promptitudine si suport in consiliere. Ofera cele mai bune solutii de transport!

Simon Sutner

Client

Profesionalismul, flexibilitatea, orientarea către client și prețurile bune sunt doar câteva puncte care caracterizează munca angajaților ANNA MERCUR.

Ofertă ajustată la afacerea ta

Alegem împreună cea mai bună ofertă pe piață ca preț și rapiditate de execuție, din momentul în care ne-ai contactat.