Transport agabaritic

Transport agabaritic, intern și internațional

Pentru transport agabaritic, îți punem la dispoziție o gamă de servicii speciale, complete, necesare în cazul mărfurilor cu gabarit depășit. Transporturile agabaritice trebuie autorizate printr-o procedură specifică, cu autorizație specială de transport (AST) de la administratorii drumurilor pe care este făcut transportul. De asemenea, AST se eliberează numai pentru anumite vehicule, de anumite tonaje și cu mase maxim acceptate pe drumurile publice, în anumite intervale orare, în funcție de tipul de încărcătură etc.

Puteți transporta prin intermediul nostru orice materiale, piese, componente, utilaje sau echipamente. Am lucrat pentru clienți din domeniile cele mai variate, precum construcții, agricultură sau producători și exportatori de piese agabaritice. La Anna Mercur, toate transporturile se desfășoară în condiții de maximă siguranță și respectând standardele naționale și internaționale.

Ce este AST pentru transport agabaritic (cu gabarit depășit)?

Autorizația Specială de Transport (AST) se eliberează numai pentru efectuarea transportului cu vehicule:

a) a căror încărcătură este indivizibilă. Prin încărcătură indivizibilă se înţelege încărcătura care, în scopul transportului rutier, nu poate fi divizată în două sau mai multe încărcături fără cheltuieli nejustificate sau fără riscul deteriorării şi care, datorită dimensiunilor şi masei sale, nu poate fi transportată de un autovehicul, o remorcă, un tren rutier sau un vehicul articulat astfel încât acesta să respecte masele şi/sau dimensiunile maxime admise

b) fără încărcătură, care depăşesc constructiv masele şi/sau dimensiunile maxime admise.

Pentru vehiculele prevăzute mai sus, masele maxime pe axe ce pot fi autorizate pot depăşi în circulaţie masele maxime admise pe axe cu maximum:
a) 3,5 tone, pentru axa simplă;
b) 6,0 tone, pentru axa dublă (tandem);
c) 7,0 tone, pentru axa triplă (tridem).

La Anna Mercur avem experiență de peste 16 ani pe traseele naționale și internaționale, cunoscând sensurile de drum acceptate, tarifele datorate, standardele pentru numerele de înmatriculare sau înregistrare a vehiculelor, perioada și o serie de alte condiţii care sunt puse pentru un tip sau altul de transport, de aceea vă asigurăm că vom stabili împreună cea mai bună rută pentru dv., verificată și experimentată.

PRACTIC

La un pas distanță

Își asigurăm:

Toate actele necesare

Flexibilitate de timp

Control asupra transportului

Orice cantitate de bunuri

Suport tehnic

Răspunsuri rapide

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri

Ionuț Octavian Soare

Client

Profesionalism, promptitudine si un pret corect. Acestea sunt cuvintele care descriu experienta noastra cu Anna Mercur Srl.

Liana Ciolcan

Client

Firma serioasa, angajati profesionisti, promptitudine si suport in consiliere. Ofera cele mai bune solutii de transport!

Simon Sutner

Client

Profesionalismul, flexibilitatea, orientarea către client și prețurile bune sunt doar câteva puncte care caracterizează munca angajaților ANNA MERCUR.

Ofertă ajustată la afacerea ta

Alegem împreună cea mai bună ofertă pe piață ca preț și rapiditate de execuție, din momentul în care ne-ai contactat.