Transport frigorific

Transport specializat frigorific

Din 2006, Anna Mercur s-a ocupat în permanență de transport rutier specializat frigorific, atât pe plan internațional, cât și în țară. Orice marfă care are nevoie de temperatură controlată trebuie transportată în siguranță până la destinație, cu garantarea temperaturii optime pe parcurs, pentru a evita riscul de degradare. Specificul perisabil al mărfurilor cere atât utilaje special dedicate, cât și personal profesionist, obișnuit să respecte reglementările în vigoare la nivelul U.E. sau în state terțe.

Bunurile care au nevoie de transport frigorific pot fi bunuri alimentare sau farmaceutice. Operațiunile de transport rutier de mărfuri la temperatură controlată, se realizează în conformitate cu cerințele clientului, orice activitate de transport frigorific fiind supusă unor reglementări stricte.
De aceea, aveți nevoie de auto speciale, dotate cu echipament de răcire, care pot asigura temperatura optimă pe toata durata transportului frigorific și sisteme care monitorizează în timp real funcţionarea echipamentului de răcire.
Temperatura din timpul mersului este înregistrată constant pe o termodiagramă și se poate consulta la predarea mărfurilor.

Principalele categorii de transport frigorific

  • Transport frigorific cu congelare – produsele sunt congelate la temperaturi de -18/-20 grade Celsius;
  • Transport frigorific cu refrigerare – produsele au nevoie de pastrarea unei temperaturi joase constante pe intreaga durata a transportului (peste proaspat, carne proaspata, legume, fructe etc).

PRACTIC

La un pas distanță

Își asigurăm:

Toate actele necesare

Flexibilitate de timp

Control asupra transportului

Orice cantitate de bunuri

Suport tehnic

Răspunsuri rapide

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri

Ionuț Octavian Soare

Client

Profesionalism, promptitudine si un pret corect. Acestea sunt cuvintele care descriu experienta noastra cu Anna Mercur Srl.

Liana Ciolcan

Client

Firma serioasa, angajati profesionisti, promptitudine si suport in consiliere. Ofera cele mai bune solutii de transport!

Simon Sutner

Client

Profesionalismul, flexibilitatea, orientarea către client și prețurile bune sunt doar câteva puncte care caracterizează munca angajaților ANNA MERCUR.

Ofertă ajustată la afacerea ta

Alegem împreună cea mai bună ofertă pe piață ca preț și rapiditate de execuție, din momentul în care ne-ai contactat.