Transport specializat frigorific

Orice marfă care are nevoie de temperatură controlată trebuie transportată în siguranță până la destinație, cu garantarea temperaturii optime pe parcurs, pentru a evita riscul de degradare. Specificul perisabil al mărfurilor cere atât utilaje special dedicate, cât și personal profesionist, obișnuit să respecte reglementările în vigoare la nivelul U.E. sau în state terțe.

Marfă cu specific perisabil
Temperatură controlată
Garanții

Auto cu echipament special

Bunurile care au nevoie de transport frigorific pot fi bunuri alimentare sau farmaceutice. Operațiunile de transport rutier de mărfuri la temperatură controlată, se realizează în conformitate cu cerințele clientului, orice activitate de transport frigorific fiind supusă unor reglementări stricte.

De aceea, ai nevoie de auto speciale, dotate cu echipament de răcire, care pot asigura temperatura optimă pe toata durata transportului frigorific și sisteme care monitorizează în timp real funcţionarea echipamentului de răcire.

Temperatura din timpul mersului este înrgeistrată constant pe o termodiagramă și se poate consulta la predarea mărfurilor.

Congelare sau refrigerare

  • Transport frigorific cu congelare – produsele sunt congelate la temperaturi de -18/-20 grade Celsius;
  • Transport frigorific cu refrigerare – produsele au nevoie de pastrarea unei temperaturi joase constante pe intreaga durata a transportului (peste proaspat, carne proaspata, legume, fructe etc).
Sună-ne pentru orice transport rutier intern și internațional

Căutăm împreună cele mai bune prețuri

rapid
Economic
profesionist

Piața de transporturi este foarte fluctuantă. Fiind de peste 16 ani în această afacere, știm mereu care este cel mai bun preț din piață și își obținem cel emai bune tarife în momentul respectiv. În plus, la noi vorbești cu oameni, nu cu roboți. Ne putem adapta specificului afacerii tale și găsim împreună soluții pentru orice situație.

Adresa:

Strada Inginer Nicolae Teodorescu nr. 11

Sector 6

București, 060208

E-mail

office@annamercur.ro

Tel: 0040745998546

Tel: 0040745998686

Program: L - V

Orele: 9:00 - 18:00

cum ajungi


google map for web site

Transport rutier intern și internațional

Anna Mercur oferă transport rutier intern și internațional de marfă, pe întreg teritoriul Europei, dar și în țări terțe. Punem la dispozitie auto rutiere de marfă de toate capacitățile și dimensiunile.

Urmărește-ne și în Social Media

Facebook

Ai întrebări sau vrei o ofertă? Contactează-ne

ro_RORomanian