Transport containerizat

Transport containerizat

Prin oferta de transport rutier cu ajutorul containerelor, Anna Mercur vă aduce toate avantajele care decurg din experiența îndelungată și profesionalismul câștigat de 16 ani în acest domeniu. Avantajul acestui tip de transport este foarte agreat de cei care lucrează cu volume mari de marfă. Vă asigurăm de viteza de transport și îndeplinirea reglementărilor în vigoare, cu autocamioane sau autotractoare.

Pentru transport rutier de containere de capacități mari, se folosesc semiremorci speciale, care dispun de amenajări și dispozitive de fixare regelementate și asigură o deplasare fără balansare verticală sau orizontală.

Tipuri de containere

Din cauza varietății de bunuri ce au nevoie de transport containerizat, există dimensiuni standard pentru containere, precum și următoarele feluri de containere:

  • Container pentru marfă de diverse tipuri (inchis sau fara acoperis);
  • Container termic: poate fi frigorific sau incalzit și poate fi izoterm;
  • Container de tip cisternă – pentru gaze lichiefate și vracuri lichide;
  • Container pentru vrac uscat;
  • Container de tip platformă.

Pentru operațiunile de transport internațional de marfă, un operator trebuie să îndeplinească condițiile generale de licențiere și unele condiții specifice acestui domeniu. Din 2006, încă de la înființare Anna Mercur a fost mereu în ton cu cele mai noi prevederi legislative și contractuale, de aceea vă garantăm respectarea acestor prevederi și, de asemenea, consultanța în ceea ce privește contractele pe care le faceți cu noi.

Caracteristici tehnice pentru containerele de marfă

Fiecare container are în constructie elemente standardizate la nivel internațional, care să permită manipularea, fixarea și cuplarea acestuia, precum și modificările de greutăți.

Pentru mai multe detalii și servicii de transport containerizat, folosiți detaliile din pagina CONTACT.

PRACTIC

La un pas distanță

Își asigurăm:

Toate actele necesare

Flexibilitate de timp

Control asupra transportului

Orice cantitate de bunuri

Suport tehnic

Răspunsuri rapide

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri

Ionuț Octavian Soare

Client

Profesionalism, promptitudine si un pret corect. Acestea sunt cuvintele care descriu experienta noastra cu Anna Mercur Srl.

Liana Ciolcan

Client

Firma serioasa, angajati profesionisti, promptitudine si suport in consiliere. Ofera cele mai bune solutii de transport!

Simon Sutner

Client

Profesionalismul, flexibilitatea, orientarea către client și prețurile bune sunt doar câteva puncte care caracterizează munca angajaților ANNA MERCUR.

Ofertă ajustată la afacerea ta

Alegem împreună cea mai bună ofertă pe piață ca preț și rapiditate de execuție, din momentul în care ne-ai contactat.