Transport rutier intern și internațional de mărfuri generale

Mărfurile tale sunt transportate în siguranță și perfect legal pe întreg teritoriul Europei, dar și în țări terțe. Iar în ce ne privește, vorbești cu oameni, nu cu roboți, și știi în permananță unde se află marfa ta.

Orice tip de auto

Îți punem la dispoziție auto rutiere de marfă de toate capacitățile și dimensiunile.

Orice cantitate de marfă

Transportăm de la minim 2 kg până la cantități de ordinul tonelor, în funcție de necesitățile tale.

Toate actele necesare

Ne ocupăm de actele de care are nevoie transportul tău pentru a traversa legal diverse țări.

Acoperire: peste zece milioane de km pătrați

Poți transporta mărfuri prin intermediul nostru în orice localitate din România sau în orice țară europeană sau terță, cu acces rutier.

Acoperim 10.530.000 km² + țări terțe

Europa: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Țările de Jos, Ungaria

Marea Britanie, Turcia, Republica Moldova

Prețurile cele mai bune pentru tine

Piața de transporturi este foarte fluctuantă, dar tocmai de aceea colaborarea cu noi va fi cel mai bun lucru pe care îl ppți face pentru a economisi înțelept. Deoarece, fiind de peste 16 ani în această afacere, știm mereu care este cel mai bun preț din piață și îl creăm pe cel mai avantajos pentru tine. În plus, la noi vorbești cu oameni, nu cu roboți. Ne putem adapta specificului afacerii tale și găsim împreună soluții pentru orice situație.

Ce spun clienții noștri

Am o bază logistică proprie, dar uneori nu e suficientă pentru unele proiecte, așa că apelez periodic la Anna Mercur pentru a transporta pe șantier diverse materiale de construcții. Nu m-au dezamăgit niciodată.

Anton Firescu (Dezvoltator imobiliar)

Sună-ne pentru orice transport rutier intern și internațional

Căutăm împreună cele mai bune prețuri

rapid
Economic
profesionist

Piața de transporturi este foarte fluctuantă. Fiind de peste 16 ani în această afacere, știm mereu care este cel mai bun preț din piață și își obținem cel emai bune tarife în momentul respectiv. În plus, la noi vorbești cu oameni, nu cu roboți. Ne putem adapta specificului afacerii tale și găsim împreună soluții pentru orice situație.

Adresa:

Strada Inginer Nicolae Teodorescu nr. 11

Sector 6

București, 060208

E-mail

office@annamercur.ro

Tel: 0040745998546

Tel: 0040745998686

Program: L - V

Orele: 9:00 - 18:00

cum ajungi


google map for web site

Transport rutier intern și internațional

Anna Mercur oferă transport rutier intern și internațional de marfă, pe întreg teritoriul Europei, dar și în țări terțe. Punem la dispozitie auto rutiere de marfă de toate capacitățile și dimensiunile.

Urmărește-ne și în Social Media

Facebook

Ai întrebări sau vrei o ofertă? Contactează-ne

ro_RORomanian