Anna Mercur vă asigură transport rutier intern și internațional de bunuri și marfă, atât în spațiul intracomunitar, cât și în spațiul extracomunitar..

Vă intermediem transportul cu dube închise, camioane cu prelată, platforme, trailere de capacitati diverse.

De peste zece ani deservim clienți de toate categoriile, ce au transportat cu noi mărfuri de dimensiuni și greutati reduse, pâna la grupaje de ordinul tonelor.

Deservim trasee rutiere naționale și internaționale, export și import.

Mărfurile de toate categoriile sunt transportate în deplină siguranță, conform necesităților clienților noștri. Transportăm marfă de orice cantitate și dimensiuni, începând de la 2 kg.

Casa de expediții Anna Mercur are colaboratori permanenți în Spania, Italia și Austria, precum și o serie de transportatori interni care asigură servicii variate.

De asemenea, Venim cu soluții de transport și expediții la prețuri competitive, în toate țările din Uniunea Europeană, precum  Anglia, Armenia, Belgia, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Estonia, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Lituania, Letonia, Moldova, Norvegia, Portugalia, Olanda, Suedia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Slovenia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Georgia, Kazahstan, Turkmenistan, Uzbekistan etc.