Transport agabaritic

Pentru transport agabaritic, îți punem la dispoziție o gamă de servicii speciale, complete, necesare în cazul mărfurilor cu gabarit depășit. Transporturile agabaritice trebuie autorizate printr-o procedură specifică, cu autorizație specială de transport (AST) de la administratorii drumurilor pe care este făcut transportul. De asemenea, AST se eliberează numai pentru anumite vehicule, de anumite tonaje și cu mase maxim acceptate pe drumurile publice, în anumite intervale orare, în funcție de tipul de încărcătură etc.

Autorizație AST
Tonaj și masă verificate
Semnalizare asigurată

Avantajele noastre

Avem experiență de peste 16 ani pe traseele naționale și internaționale, cunoscând sensurile de drum acceptate, tarifele datorate, standardele pentru numerele de înmatriculare sau înregistrare a vehiculelor, perioada și o serie de alte condiţii care sunt puse pentru un tip sau altul de transport, de aceea vă asigurăm că vom stabili împreună cea mai bună rută pentru dv., verificată și experimentată.

Transport agabaritic sau cu gabarit depășit (AST)

Autorizația Specială de Transport (AST) se eliberează numai pentru efectuarea transportului cu vehicule:

a) a căror încărcătură este indivizibilă. Prin încărcătură indivizibilă se înţelege încărcătura care, în scopul transportului rutier, nu poate fi divizată în două sau mai multe încărcături fără cheltuieli nejustificate sau fără riscul deteriorării şi care, datorită dimensiunilor şi masei sale, nu poate fi transportată de un autovehicul, o remorcă, un tren rutier sau un vehicul articulat astfel încât acesta să respecte masele şi/sau dimensiunile maxime admise

b) fără încărcătură, care depăşesc constructiv masele şi/sau dimensiunile maxime admise.

Pentru vehiculele prevăzute mai sus, masele maxime pe axe ce pot fi autorizate pot depăşi în circulaţie masele maxime admise pe axe cu maximum:
a) 3,5 tone, pentru axa simplă;
b) 6,0 tone, pentru axa dublă (tandem);
c) 7,0 tone, pentru axa triplă (tridem).

Puteți transporta prin intermediul nostru orice materiale, piese, componente, utilaje sau echipamente. Am lucrat pentru clienți din domeniile cele mai variate, precum construcții, agricultură sau producători și exportatori de piese agabaritice. Cu Anna Mercur, toate transporturile se desfășoară în condiții de maximă siguranță și respectând standardele naționale și internaționale.

Sună-ne pentru orice transport rutier intern și internațional

Căutăm împreună cele mai bune prețuri

rapid
Economic
profesionist

Piața de transporturi este foarte fluctuantă. Fiind de peste 16 ani în această afacere, știm mereu care este cel mai bun preț din piață și își obținem cel emai bune tarife în momentul respectiv. În plus, la noi vorbești cu oameni, nu cu roboți. Ne putem adapta specificului afacerii tale și găsim împreună soluții pentru orice situație.

Adresa:

Strada Inginer Nicolae Teodorescu nr. 11

Sector 6

București, 060208

E-mail

office@annamercur.ro

Tel: 0040745998546

Tel: 0040745998686

Program: L - V

Orele: 9:00 - 18:00

cum ajungi


google map for web site

Transport rutier intern și internațional

Anna Mercur oferă transport rutier intern și internațional de marfă, pe întreg teritoriul Europei, dar și în țări terțe. Punem la dispozitie auto rutiere de marfă de toate capacitățile și dimensiunile.

Urmărește-ne și în Social Media

Facebook

Ai întrebări sau vrei o ofertă? Contactează-ne

ro_RORomanian