Companie

casă de expediții

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ

Cine suntem

Ne ocupăm de transporul rutier de mărfuri încă din 2006, când am pornit la drum cu câțiva oameni, investind capital privat românesc. De atunci ne-am dezvoltat o rețea puternică de transportatori și clienți, câștigând know – how greu de egalat.

Ne sprijinim partenerii, cu experiența pe care am acumulat-o în domeniul transporturilor de mărfuri și avem un singur „defect”: credem în contactul direct cu oamenii și în serviciile bine făcute. Avem cu toții de câștigat, tocmai pentru că tratăm afacerile clienților noștri ca pe propria noastră afacere.

MĂRFURI ÎN SIGURANȚĂ
ȘTII MEREU UNDE SE AFLĂ
ORICE TIP DE BUNURI
LEGISLAȚIE LA ZI
COMUNICĂM PERMANENT
OFERTE CUSTOMIZABILE
de ce să lucrezi împreună cu noi

Înțelegem că afacerea noastră se dezvoltă odată cu a ta

Credem în colaborare

Suntem pe piață de peste 16 ani, iar ceea ce ne-a menținut în business este mentalitatea cu care ne abordăm munca. Credem în comunicare și responsabilitate față de clienții noștri, de aceea suntem deschiși să vorbim despre marfa pe care o ai de transportat, specificul companiei tale și cum te putem ajuta mai bine. Afacerea ta este și afacerea noastră.

misiune viziune valori

Mai ales în condiții economice dificile, să ne sprijinim unii pe alții este cel mai important. Ne-am propus mereu să ne susținem partenerii prin a le găsi prețurile cele mai bune din piață, în timp ce ne menținem serviciile la standarde profesionale și de calitate.

Profesionalism
cele mai bune prețuri
Suport
calitate
promptitudine
flexibilitate

“Success usually comes to those who are too busy to be looking for it.” (Henry David Thoreau)

Testimoniale

cE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Avem mereu nevoie de transportatori, chiar dacă deținem și câteva vehicule ale noastre. Dar când nu putem să acoperim, pe partea de transport frigorific apelăm la Anna Mercur pentru că știm că sunt rapizi și ne dau niște tarife foarte bune.

Oana Petre (Manager Start Foods)

Când mi-am început afacerea cu Italia, nu aveam posibilitatea să cumpăr mașini și am preferat să lucrez cu o firmă de transporturi. Am găsit Anna Mercur pe net. Sunt foarte mulțumit!

Eugen Simion (Antreprenor)

Lucrez de mult timp cu Anna Mercur și colaborarea cu ei a devenit o rutină în munca noastră. Nici nu vreau să investesc în logistică, e mai eficient așa.

Florin Ciobanu (Dezvoltator imobiliar)

Firma la care lucrez a avut nevoie, acum trei ani, să trimită niște utilaje în altă fabrică din țară. S-au ocupat foarte bine de tot, aproape că nu am avut nicio bătaie de cap. De atunci, i-am contactat de fiecare dată când aveam nevoie.

Irina Stoica (Director de Marketing)

Transport rutier intern și internațional

Anna Mercur oferă transport rutier intern și internațional de marfă, pe întreg teritoriul Europei, dar și în țări terțe. Punem la dispozitie auto rutiere de marfă de toate capacitățile și dimensiunile.

Urmărește-ne și în Social Media

Facebook

Ai întrebări sau vrei o ofertă? Contactează-ne

ro_RORomanian